Prodej, pozemek, 5569 m2 , okres Benešov

Stavební parcelaStavební parcela
12 250 000 Včetně provize a právního servisu.
Lokalita
Okres Benešov
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 12308
Datum vložení 25.07.2024
Datum aktualizace 25.07.2024
Stavební pozemky přes 5.500 m2 na kouzelném místě obklopeném přírodou
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname:

Popis nemovitosti

Stavební pozemky přes 5.500 m2 na kouzelném místě obklopeném přírodou

V pohádkové krajině plné lesů, luk a rybníků vám nabízíme stavební pozemky. Najdete je v Ratměřicích mezi městy Benešov, Vlašim a Tábor.

Jejich celková plocha je 5.569 m2. V části můžete postavit rodinný dům a prožít svůj život v krásném prostředí v harmonii s přírodou. Může tu vzniknout skvělá farma, kde lze chovat i hospodářská zvířata. A k tomu je tu i možnost přikoupit přilehlé louky za obecní cestou o velikosti 4.826 m2.

Díky okolní přírodě je ideální využít toto místo třeba i k rekreaci v naprosto klidném prostředí. Nebo mít atraktivní venkovské sídlo na investici, s nabídkou odpočinku a možností ubytování třeba i pro hosty ze svateb z místního oblíbeného zámku.

Jde o pozemky parcelní číslo 853 a 855. Dle územního plánu jsou v této části obce navrženy plochy bydlení venkovského BV-N a částečně OS-N, jako sportoviště. Přes prodávané pozemky vede elektřina a optická síť. Připojení na obecní vodovod, kanalizaci a plyn je vzdálené přibližně 100 metrů v obecní komunikaci. Zařízení studny a čističky odpadních vod je na dohodě s místními úřady. Obec bude vyžadovat venkovské stavby se sedlovou střechou a uspořádáním, hmotami i barevnostmi, které budou korespondovat s přírodním charakterem území.

V Ratměřicích je nádherný wellness zámek, který v současnosti funguje jako luxusní hotel s vyhlášenou veřejnou restaurací, zámeckým parkem, bio bazénem a multifunkčním hřištěm. V obci je městská knihovna, hospoda, kostel, potraviny, školka, dětská hřiště a venkovní sportoviště, menší i větší rybníky, cyklostezky a turistické pěší trasy. Kousek odtud je i legendární hora Blaník s rozhlednou. Na větší nákupy můžete vyrazit do Votic, nebo do Vlašimi, kam je to nejrychlejší i proto, že mezi těmito městy a Ratměřicemi funguje autobusové spojení. Ve Vlašimi je i vlaková stanice.

Za zmínku jistě také stojí, že obec Ratměřice na Benešovsku zvítězila v šestnáctém ročníku soutěže a získala tak titul "Vesnice roku 2010" z celkového počtu hodnocených 361 obcí ze třinácti krajů České republiky. Pro další hodnotné informace doporučuji navštívit stránky obce, místního zámku a turistických průvodců.

Jedná se o jedinečné místo, které díky své ploše nabízí splnění si svých přání pro klidné bydlení a rekreaci.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo bližší informace, neváhejte mě kontaktovat.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
12 250 000
Poznámka
Včetně provize a právního servisu.
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
12308
Datum aktualizace
25.07.2024
K dispozici od
28.05.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Elektřina
Elektro - 230 V
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Datum nastěhování
28.05.2024
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
5569
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec