KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 166 m2 v Chlumci nad Cidlinou, okres Hradec Králové

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
7 990 000
Lokalita
Okres Hradec Králové
Obec Chlumec nad Cidlinou
Ulice Palackého
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0009
Datum vložení 10.06.2024
Datum aktualizace 11.06.2024
Velký rodinný dům s krásnou zahradou v blízkosti D11
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email:

Popis nemovitosti

Velký rodinný dům s krásnou zahradou v blízkosti D11

Nabízíme Vám k prodeji velký rodinný dům o dispozici 5+1 s přilehlou dílnou, nachází se ve městě Chlumec nad Cidlinou s přibližně 5 600 obyvateli. Město je vzdálené asi 28 km od Hradce Králové (dojezd autem cca 30 min) a 36 km od Nymburka (dojezd autem také cca 30 min.). Dům je po kompletní rekonstrukci.

Celková plocha pozemku je 777 m², zastavěná plocha činí 374 m². Celý pozemek je krásně udržovaný, na zahradě je pergola s přivedenou elektřinou, ovocné stromy (hruška, jabloň) ořech a borůvky. Parkování je možné v krytém vjezdu i na vydlážděné ploše za domem.

Dům o dispozici 5+1 o podlahové ploše 166,58 m² s lodžií (3,68 m²) byl rekonstruován na dvě etapy. Dům má plastová okna (dvojskla). První rekonstrukce proběhla v letech 1998 až 2000. Došlo k rekonstrukci prvního nadzemního podlaží (přízemí), zůstalo pouze obvodové zdivo. Podlahy jsou betonové, na nich je položena dřevotříska a ve většině místností je podlahová krytina vinyl. V jednom pokoji je koberec, v koupelně a na WC je dlažba. Schody v domě jsou betonové a potažené vinylem.

Druhá rekonstrukce byla realizována v roce 2003. Skladba podlahy prvního patra jsou hurdisky, polystyrenová izolace cca 5 cm, beton a navrchu je plovoucí podlaha. V místnostech jsou sádrokartonové podhledy a některé zdi jsou též obloženy sádrokartonem. Byla položena nová střecha tzn. kompletně nové krovy, zateplení vatou do 20 cm. Krytina střechy je betonová taška. Střecha dílny je z lepenky. V roce 2010 proběhlo zateplení fasády.

Dům má následující dispozicí: přízemí: chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, spíž, pracovna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC; první patro: dva dětské pokoje, ložnice, chodba, prostorná hala a půda, která se nabízí k rekonstrukci buď na další místnost nebo například šatnu.

Do domu je zavedena voda z obecního vodovodu a zároveň z kopané studny. Studna je hluboká 10 m a v současné době jí majitelé využívají na pití. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Do domu je přivedena elektřina a plyn.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem. Ohřev vody zajišťuje též plynový kotel značky Vaillant. Dešťová voda je vsakována na pozemku.

Chlumec nad Cidlinou je město v okrese Hradec Králové. Město má vysokou občanskou vybavenost (ZŠ a MŠ, restaurace, poštu, lékárny, obchody s potravinami, supermarket Liedl, dětská hřiště, koupaliště a další). Dům se nachází nedaleko centra městě v docházkové vzdálenosti 500 m. Ve městě jezdí meziměstský autobus (zastávka je 3 min chůze) a vlak (1,3 km od domu). Nádraží Chlumec nad Cidlinou je železniční uzel, spoje jezdí do Prahy a na opačnou stranu do Hradce Králové a dále do Trutnova. Přes jižní okraj města prochází dálnice D11. Chlumec nad Cidlinou je dobrá lokalita pro dojíždějící do Prahy.

Financování pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
7 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0009
Datum aktualizace
11.06.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Rušná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
374
Užitná plocha m2
166
Plocha parcely m2
777
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Zástavba
Obchodní a obytná
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
403
Rok kolaudace
2008
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice