KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 426 m2 , okres Praha-západ

NovostavbaNovostavbadřevěnádřevěná
cena u makléře
Lokalita
Okres Praha-západ
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 111/42
Datum vložení 28.05.2024
Datum aktualizace 12.07.2024
Vila na okraji lesa
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: phone: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Vila na okraji lesa

Nabízíme unikátní koncept výstavby rodinných domů, který má základ ve vztahu k přírodě a trvalé udržitelnosti. Unikátnost konceptů Šetrných domů® spočívá v otevřené platformě pro navrhování domů, což umožňuje klientům přizpůsobit si dům podle svých představ. Ruku v ruce s tím jde dokonale zmapovaný proces výstavby tak, aby klient již od začátku věděl, co se kdy bude dít a kdy bude potřeba jeho součinnost. Výsledkem je bydlení klientových snů s téměř beznákladovým měsíčním provozem v porovnání s ostatními typy výstavby.
Naše koncepce výstavby Šetrných domů®, desetiletími ověřená technologie rámových konstrukcí, která klade na první místo schopnost dokonalé a trvale udržitelné izolace s vysokou životností namísto krátkodobých nákladných technologií. Konstrukce Thriftybuild® jsou navrženy tak, aby splnily nejnáročnější požadavky, klientů, developerů, ale i legislativních požadavků, a přesto jsou otevřeny změnám pro konkrétní potřeby.
Dispozice rodinného domu nabízí rozlehlý obytný prostor, pět plnohodnotných pokojů, tři prostorné koupelny, terasy a vnitřní vířivku. V suterénu najdeme prostorný sklep a malý rodinný wellness.
Na samém okraji obce Okrouhlo – Zahořany, se nám podařilo vytvořit prostředí pro dokonalý život, kde budete mít možnost mít nerušený klid s úžasným výhledem do údolí vesničky Zahořany. K domu zasazenému mezi stromy patří i členitá zahrada.
Záhořany se nacházejí západně od městečka Jílové u Prahy, které poskytuje veškerou potřebnou občanskou vybavenost v podobě obchodů, služeb, vládních institucí, nemocnice a dalších zařízení. Dalším významným sídlem v blízkosti je Jesenice u Prahy, kde je dostupná ještě širší škála zmíněných služeb a která je propojená s vnějším pražským okruhem, což umožňuje rychlý přístup k letišti či centru Prahy.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
111/42
Datum aktualizace
12.07.2024
K dispozici od
28.05.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Dřevěná
Dispozice
Atypický
Zastavěná plocha m2
205
Užitná plocha m2
426
Plocha parcely m2
1489
Počet podlaží objektu
3
Počet garáží
Datum nastěhování
28.05.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Novostavba
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
A - Mimořádně úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec