KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+1, 69 m2 v Svitavách, okres Svitavy

VybavenýVybavený4. patro4. patro
3 700 000 Cena je včetně právního servisu a provize RK
Lokalita
Okres Svitavy
Obec Svitavy
Ulice Bratří Čapků
Informace o nabídce
Číslo zakázky 049
Datum vložení 08.04.2024
Datum aktualizace 04.05.2024
Moderní byt 3+1 se zasklenou lodžií po rekonstrukci
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: fname: fullname:

Popis nemovitosti

Moderní byt 3+1 se zasklenou lodžií po rekonstrukci

Hledáte klid, přírodu, ale zároveň i občanskou vybavenost? Hledáte místo, kde si Vaše děti mohou v bezpečí hrát? Tak je tato nabídka právě pro Vás!

Udržovaný bytový dům s výtahem je po částečné revitalizaci a nachází se v menším sídlišti plném zeleně a dětských hřišť. Tato lokalita je klidná, stranou od hlavní komunikace a vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro seniory. Přímo za bytovým domem se nachází dětské hřiště s prolézačkami, kde budete mít maximální dohled nad svými milovanými ratolestmi. Jen dvě minuty chůze Vám zabere cesta do nedaleké školky.

Jedná se o bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 se zasklenou lodžií. Nachází se ve 4.NP a náleží k ní sklepní kóje (1,10 m²). Užitná plocha bytu činí 69,60 m² včetně lodžie (3,70 m²). Bytová jednotka je po právě dokončené rozsáhlé rekonstrukci. Její součástí byla výstavba celého zděného jádra, včetně nových rozvodů vody, odpadů a elektřiny (v celém bytě). Nová je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a koupelna s prostorným sprchovým koutem. Proběhla výměna oken (trojskla), dveří s obložkami a podlahové krytiny. Díky své orientaci na západní, východní i severní stranu je byt po celý den příjemně prosvětlený. Energetická náročnost budovy: třída C.

Celkové měsíční náklady činí 5.183,- Kč. Skládají se ze zálohy na elektřinu - 1.520,- Kč, zálohy na vodu - 100,- Kč, zálohy na dodávku TUV - 300,- Kč, zálohy na dodávku tepla - 1.900,- Kč, fondu oprav - 870,- Kč a položek spojených se správou budovy - 493,- Kč.

Výměry místností: předsíň - 7,60 m², koupelna s wc - 3,50 m², kuchyně - 10,50 m², obývací pokoj - 18,80 m², ložnice se vstupem na lodžii - 11,80 m², pokoj - 11,80 m², šatna - 1,90 m², lodžie - 3,70 m², sklepní kóje - 1,10 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Svitavy je město ležící v Pardubickém kraji v okrese Svitavy. Žije zde přibližně 16 tisíc obyvatel. Svitavy se nacházejí v jihovýchodním výběžku České tabule, známém jako Svitavská pahorkatina, který však už zasahuje do povodí Moravy. Svitavy leží na železniční trati Brno – Česká Třebová, která je součástí I. tranzitního koridoru a zároveň jsou silničním uzlem celostátního významu. Město Svitavy získalo svůj věhlas rozvinutým textilním průmyslem, historie zde však zanechala stopy v podobě prastarých kostelů, hřbitovů, soch, sousoší a především památkové zóny na náměstí.
Pro využití volného času je Vám k dispozici multifunkční, kulturní a vzdělávací centrum Fabrika, areál Cihelna se skateparkem nebo Svitavský stadion, kde je k dispozici například in-line dráha, dětské hřiště či tenisové kurty. Město má i krytý plavecký bazén a v letních měsících koupaliště s tobogánem a nafukovací horolezeckou stěnou uprostřed bazénu. Okolím Svitav Vás provedou dvě naučné stezky, hustá síť cyklotras a v zimě upravené běžecké okruhy.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
3 700 000
Poznámka
Cena je včetně právního servisu a provize RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
049
Datum aktualizace
04.05.2024
Druh objektu
Panelová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
69
Plocha parcely m2
69
Počet podlaží objektu
8
Celková podlahová plocha m2
69
Počet lodžií
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Bezbarierový přístup, výtah
Zástavba
Obchodní a obytná
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Vlak, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Dlážděná, asfaltová
Plocha sklepa m2
1
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
1980
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice