KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 2+1, 77 m2 v Chotěšově, okres Plzeň-jih

VybavenýVybavený2. patro2. patro
4 490 000 SLEVA 190 000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024. Do zobrazované ceny již sleva ZAPOČTENA
Lokalita
Okres Plzeň-jih
Obec Chotěšov
Ulice Nová
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0064
Datum vložení 16.04.2024
Datum aktualizace 18.04.2024
Prodej bytu 2+1 s lodžií, 77 m2, ul. Nová, Chotěšov, okres Plzeň-jih
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname:

Popis nemovitosti

Prodej bytu 2+1 s lodžií, 77 m2, ul. Nová, Chotěšov, okres Plzeň-jih

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej dobře dispozičně řešeného bytu 2+1 o užitné ploše 77,63 m2 (z toho lodžie 2,5 m2, sklep 4 m2), který se nachází v 2. NP cihlového domu bez výtahu v Nové ulici v Chotěšově, okres Plzeň-jih. Cihlový bytový dům se 13 byty z roku 2000 stojící na vlastním pozemku. Je situován v hezké, klidné obytné zóně nedaleko centra obce a splňuje tak požadavky na moderní a bezpečné bydlení. Z přední strany domu je příjezdová komunikace pro majitele bytů z této lokality, ve vnitrobloku je místo pro zeleň. Parkování je možné u domu nebo v přilehlých ulicích.
Samotný byt je půdorysem atypický, středový, velice teplý, s nízkými náklady na topení. K dalším jeho přednostem bytu patří dostatek světla a lodžie. Oproti původnímu půdorysu došlo v bytě ještě k malé úpravě, kdy byla posunuta příčka u kuchyně, která se tím zvětšila, toaleta s koupelnou byla spojena a o vniklý prostor byla rozšířena komora. Do bytu vcházíme přes prostornou předsíň, ze které je vchod do komory s oknem (možno využít i jakou malou pracovnu, dětský pokojík či šatnu) a do koupelny vybavené vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem, závěsnou skříňkou, policemi a topným žebříkem. Je zde také vyzděný prostor pro toaletu. Obklady a dlažba jsou v neutrálních tónech béžové s akcentem modrých skříněk a polic. Na chodbu navazuje otevřený prostor kuchyně se dvěma okny, je zde osazena typizovaná kuchyňská linka značky Jitona, plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř a prostorná skříň, sloužící k uchování potravin. Za kuchyní je umístěna ložnice, orientovaná na východ. Poslední místností v bytě je z chodby přístupný, velkoryse řešený obývací pokoj s dřevěnými, posuvnými, kazetovými dveřmi, který je orientován na jih. Téměř přes celou stěnu je umístěno francouzské okno s výstupem na lodžii, a výhledem do vzrostlé zeleně vnitrobloku. Podlahovou krytinu v kuchyni a komoře tvoří kaučukové lino, v předsíni a obývacím pokoji je položena plovoucí podlaha.
Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kotel Protherm (ca 6 let starý), okna jsou plastová. Voda a kanalizace je městská. V domě je společná satelitní anténa, v bytě je zaveden internet. K bytu náleží sklepní kóje. Energetická třída domu B, velmi úsporná.
Veškerá občanská vybavenost v obci. Výhodou je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně (20 km), blízkost sjezdu na D5 Praha–Rozvadov nebo silniční spojení Plzeň–Domažlice–Folmava. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). V lokalitě je dostatek pracovních příležitostí. Chloubou Chotěšova je místní klášter a jeho zahrada. Celoročně je centrem kulturního dění.
Byt je vhodný pro mladý pár, tak manažerský byt nebo i jako investici pro vynikající stav bytu a skutečnost, že provozní náklady bytu jsou cca 5.000,- Kč/měsíc.
Byt je v osobním vlastnictví. Jeho koupi doporučujeme. S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
4 490 000
Poznámka
SLEVA 190 000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024. Do zobrazované ceny již sleva ZAPOČTENA
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0064
Datum aktualizace
18.04.2024
K dispozici od
13.02.2024
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Centrum obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
77
Plocha parcely m2
77
Počet podlaží objektu
3
Celková podlahová plocha m2
77
Počet lodžií
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Sítě
Kabelové rozvody
Topení
Lokální plynové
Doprava
Dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
4
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
2000
Datum nastěhování
13.02.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná (příloha)
Vyhláška
78/2013 Sb.
Spotřeba
244,4 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice