KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 650 m2 v Rapotíně, okres Šumperk

VybavenýVybavenýPo rekonstrukciPo rekonstrukcicihlovácihlová
8 500 000 Včetně provize RK a právních služeb.
Lokalita
Okres Šumperk
Obec Rapotín
Ulice V Aleji 485
Informace o nabídce
Číslo zakázky VilaRapotín01
Datum vložení 15.03.2024
Datum aktualizace 15.03.2024
Prodej zrekonstruované vily s dvojgaráží a zahradou, 1965m2, Rapotín (Velké Losiny)
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: phone:

Popis nemovitosti

Prodej zrekonstruované vily s dvojgaráží a zahradou, 1965m2, Rapotín (Velké Losiny)

Dovolte mi představit Vám ojedinělou příležitost ke koupi unikátního souboru nemovitostí v podobě dvougenerační vily s dvojgaráží a na městské poměry rozlehlým pozemkem v obci Rapotín, na ulici V Aleji. Pozemek je posledním v řadě na konci ulice, jen pár kroků od rekreačního střediska Losinka s venkovním koupalištěm s chystaným koupacím biotopem.
Kompletně zrekonstruovaná Vila nabízí svým budoucím majitelům dvě nadzemní podlaží s novými byty 3+kk se samostatnými vstupy ze společné chodby, dále půdu s možností dobudování třetího bytu (inženýrské sítě vytaženy) a suterén, který je rozložen pod celou plochou domu, to vše s celkovou užitnou plochou 650 m2.
Přes verandu se dostaneme hlavním vstupem ke schodišti, kde je přístup do všech podlaží včetně sklepa. Oba byty jsou totožné, přičemž se liší pouze vybavením koupelny (sprcha/vana) a plochou v rámci tzv. kapličky, kdy v přízemí je celá plocha využita jako pokoj, v patře pak pouze částečně a je zde vstup na terasu. Technické zázemí je umístěno v suterénu, a to systém na ohřev TUV a tepla skládající se z plynového kondenzačního kotle spolu se zásobníkem vody, pitná voda z řadu, ze studny pak na zalévání zahrady, příprava na pračku a sušičku. Veškeré rozvody IS nové, elektřina v mědi, odpady v plastu. Nová střecha s hliníkovou šablonou Prefa, střešní okna Velux, zateplená fasáda systémem Ceresit s 10 cm polystyrenem. Všechna okna v domě vč. vchodových dveří opatřena izolačními trojskly. Náklady na provoz domu pouze cca 6.000,- Kč. Dům svým vnitřním uspořádáním nabízí hned několik variant využití, jako např. celoroční krátkodobý pronájem obou bytů jako apartmánů a zbudování vlastního bydlení v podkroví, případně i kombinaci s umístěním sídla svého podnikání s reprezentativními prostory přízemí a bydlením ve dvou vyšších podlažích.
Vila je obklopená udržovanou zahradou s altánkem na sezení, zděnou šopou a dvojgaráží, to vše na oploceném pozemku o ploše 1965m2 , z toho samotná zahrada nabídne plochu přes 1600m2 . Rekreační oblast Jeseníků se vyznačuje krom nejlepší kvality vzduchu i nepřeberným množstvím zábavy, sportovních aktivit a výletů. Na dohled a pěší dostupnost je rozhledna Bukovka, zámecký areál ve Velkých Losinách, které nabízí především lázně a termální kryté i venkovní koupaliště s tobogány, kvalitní restaurace, muzeum papíru, kino. V okolí je pak rychlá dostupnost ski-areálů Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo, Přemyslov, Ostružná, Petříkov, Ramzová. Za kvalitním wellness si pak můžete zajet do nedalekého Resortu Sobotín.
V obci Rapotín je k dispozici nedaleká zastávka vlaku, již zmíněné koupaliště, MŠ a ZŠ, pošta, policie, zdravotnická zařízení, multifunkční sportoviště, pivovar Zlosyn a další obchody a služby. Šumperk vzdálen cca 1,5km.
Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky, která Vás provede napříč celou vilou a poté Vás rád pozvu na osobní obhlídku, která Vás už jen utvrdí ve Vašem rozhodnutí koupit!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
8 500 000
Poznámka
Včetně provize RK a právních služeb.
Poplatky
Včetně poplatků
Náklady na bydlení
6 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
VilaRapotín01
Datum aktualizace
15.03.2024
K dispozici od
01.03.2023
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
170
Užitná plocha m2
650
Plocha parcely m2
1965
Počet podlaží objektu
4
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Podlaží podzemní
1
Datum nastěhování
01.03.2023
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry