zpět

Prodej, rodinný dům, 180 m2 v Rožnově pod Radhoštěm, okres Vsetín

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
6 900 000 Cena k jednání
Lokalita
Okres Vsetín
Obec Rožnov pod Radhoštěm
Ulice Sladské
Informace o nabídce
Číslo zakázky 6413
Datum vložení 02.05.2024
Datum aktualizace včera
Prodej rodinného domu s pozemky Rožnov pod Radhoštěm
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: email: phone: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu s pozemky Rožnov pod Radhoštěm

Nabízíme na prodej rodinný dům k realizaci vlastního bydlení a přilehlé pozemky s možností další výstavby jednoho i více rodinných domů. Stavba má přidělené číslo popisné a v katastru nemovitostí je evidována jako rodinný dům. Lze tak bez potíží realizovat jeho kompletní rekonstrukci, příp. výstavbu nového domu i pro trvalé bydlení. Nemovitosti se nacházejí v Rožnově pod Radhoštěm, v oblasti zvané Horní Paseky – Sladské. Jedná se o jedinečnou turistickou lokalitu s dobrou dostupností do centra města, které disponuje veškerou infrastrukturou a bohatým kulturním životem. Nemovitosti jsou zasazeny do klidové příměstské zóny v romantickém prostředí blízkých beskydských lesů a hor, vyznačující se čistým životním prostředím a jsou lemovány bezpečně zařezaným korytem Sladského potoka.
Dům i přilehlé pozemky jsou velmi dobře dostupné po přilehlé obecní asfaltové, celoročně udržované komunikaci a jsou dobře zasíťované. Je na nich funkční elektrická přípojka 230/400V se dvěma odběrnými místy, dvě nově vybudované kanalizační přípojky a v realizaci je nová vodovodní přípojka, která bude napojena na obcí nově vybudovaný hlavní vodovodní řád. Pozemky s RD tvoří jeden funkční celek a jsou svým rozsahem a bezkonkurenčním umístěním předurčeny k další zástavbě, případně k rozšíření rekreačních aktivit. Tvoří je stavební pozemek s domem o výměře 929m2. Stavební pozemek o výměře 672m2. Pozemek s případnou možností výstavby o výměře 1.130m2 a pozemek o výměře 1.116m2, který může mít rekreační využití.
Rodinný dům je zajímavý svou architekturou a konstrukcí, která připomíná alpský styl. 1.NP je z cihlového zdiva, 2.NP je roubené. Střecha je sedlová s mírným sklonem. V přízemí jsou dva samostatné vstupy, čtyři místnosti a zachovalé modřínové schodiště. V patře je hala s půdním otvorem, čtyři obytné místnosti, koupelna, dvě spíže, WC a prostorný balkón s výhledem směrem na Rožnov. Svým stavem je dům určen ke kompletní rekonstrukci, příp. nahrazením novou stavbou. Součástí objektu jsou technické místnosti sice určené ke kompletní sanaci, ovšem výhodou je jejich zanesení v katastru.
Nabízený RD s pozemky je místní komunikací oddělen od dalšího, ale samostatně prodávaného pozemku s možností výstavby o výměře 2955m2. Bližší informace naleznete v samostatné inzerci.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
6 900 000
Poznámka
Cena k jednání
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
6413
Datum aktualizace
Včera
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Okraj obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
104
Užitná plocha m2
180
Plocha parcely m2
3847
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
8
Počet sklepů
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Před rekonstrukcí
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice